KIEROWNIK ROZBIORU MIĘSA WIEPRZOWEGO

KIEROWNIK ROZBIORU MIĘSA WIEPRZOWEGO

Dla naszego klienta Elmas Krzyżanowski sp. z o.o. z Radomia, firmy z 33 letnia tradycją – masarni posiadającej rozbudowaną sieć sklepów firmowych w Radomiu i regionie, w związku z planowanym dynamicznym rozwojem firmy, poszukujemy pracowników na stanowisko: Kierownik Rozbioru mięsa wieprzowego

Zakres obowiązków:​

  • planowanie i zapewnienie realizacji planu rozbioru mięsa zgodnie z oczekiwanymi parametrami technologicznymi, jakościowymi, efektywnościowymi, higieniczno-sanitarnymi i bhp

  • prowadzenie i kontrolowanie procesu rozbioru i dzielenia mięsa ręcznie i na taśmie rozbiorowej za pomocą pił

  • nadzorowanie procesu wykrawania za pomocą różnych rodzajów noży, półtusz wieprzowych oraz elementów zasadniczych z przeznaczeniem na mięsa drobne oraz do produkcji wędlin

  • nadzorowanie sortowania mięsa i tłuszczów pochodzących z obróbki elementów na wędzonki lub elementów handlowych na klasy w zależności od barwy mięsa, ścięgnistości, zawartości tkanki tłuszczowej, przekrwień itp.

  • nadzorowanie procesu klasyfikowania otrzymanych w wyniku wykrawania tłuszczy, kości, żył na poszczególne klasy;

  • nadzorowanie procesów skórowania ręcznego i mechanicznego

  • planowanie, organizowanie i monitorowanie pracy podległego zespołu pracowników, zarządzanie zespołem

  • przeprowadzanie szkoleń wdrożeniowych dla nowych pracowników

  • kontrola dostaw mięsa do rozbioru pod kątem jakości

  • koordynowanie dostępności maszyn – przezbrojeń, mycia, kompletności i sprawności

  • organizowanie niezbędnych do produkcji narzędzi (pił, noży, musat, taśm) opakowań, maszyn, urządzeń, danych technologicznych, pracowników

  • zapewnienie bezpiecznych i higienicznych warunków pracy

  • udoskonalanie procesów rozbioru mięsa i standardów pracy, współtworzenie procedur i instrukcji pracy

  • ścisła współpraca z działem technicznym działem mycia, działem jakości, magazynami, w celu zapewnienia płynności procesu produkcyjnego

Oczekujemy:

  • kilkuletnie doświadczenie w pracy w nadzorze na produkcji w zakładzie mięsnym
  • mile widziane doświadczenie na stanowisku kierowniczym w mięsnym zakładzie produkcyjnym, na dziale rozbioru mięsa
  • dobra organizacja pracy i umiejętność planowania pracy własnej oraz podległego zespołu
  • orientacja na cel, pro aktywność, umiejętność wprowadzania zmian, generowania pomysłów oraz wdrażania rozwiązań, usprawnień
  • umiejętność pracy w sytuacjach stresowych i pod presją czasu
  • gotowość do pracy stacjonarnie w zakładzie przeciętnie 5 dni w tygodniu w systemie zmianowym
  • dobra znajomość pakietu MS Office (zwłaszcza Outlook, MS Excel)

Oferujemy:

  • stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się najstarszej masarni w Radomiu
  • wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji, umiejętności oraz doświadczenia zawodowego
  • przyjazną atmosferę oraz dobre warunki pracy
  • niezbędne narzędzia pracy
  • pracę w oparciu o nowoczesne rozwiązania technologiczne
  • niezbędne wyposażenie na stanowisku pracy
  • środki ochrony indywidualnej
  • możliwość awansu i rozwoju zawodowego
  • codzienne obiady na stołówce pracowniczej w czasie przerwy
  • ubezpieczenie grupowe na życie
  • ROJO SP. Z O.O. jest Polską agencją zatrudnienia założoną w 2014 roku, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod numerem 18909.

    Miejsce pracy

    ul. Malenicka 81
    Radom

    Dodatkowe wymagania

    Specjalne wymagania:

    Książeczka sanepidowska

    Doświadczenie

    Odpowiednie doświadczenie zawodowe

    Dodatkowe informacje

    Czas pracy

    Pełny Etat​
    Praca zmianowa

    Wynagrodzenie

    Do uzgodnienia

    Typ umowy

    Umowa o pracę

    Aplikuj





      Przewiń na górę